Mitt første innlegg

Publisert: 22. februar, 2008 i Diverse
Stikkord:

Intensjonen med denne bloggen, er først å fremst å dele noen av de erfaringene jeg gjør med digitale hjelpemidler i skolen. Håper på konstruktive innspill på det jeg holder på med, både det som er bra og det som kan forbedres. Satser også på å samle idéer til programvare og undervisningsopplegg som jeg finner rundt omkring på nettet. Forhåpentligvis til nytte for lærere både på min og andres skoler.

En takk til Ole, som gjennom sitt masterstudie i IKT i læring på HSH, villig har delt tanker og idéer. Som igjen har ført til en ny «giv» for meg når det gjelder IKT i skolen.

Nå holder jeg på å legge til rette for min første økt med bruk av wiki. Tanken er at begge klassene på 6. trinnet skal lage sin egen wiki om ulike energikilder. Siden det er første gang både jeg og elevene bruker dette verktøyet, legger jeg opp til en stram styring på strukturen. Elevene skal stort sett inn å svare på forhåndsdefinerte oppgaver, uten å måtte legge til nye sider. Spennende å se hva vi kan få ut av prosjektet. Her er wikien som er under konstruksjon. Er svært interessert i synspunkter på det jeg har gjort.

Reklame
kommentarer
  1. […] mars, 2008 I mitt første innlegg for en drøy måned siden, skrev jeg om å lage klasse-wiki med 6. trinnet. Dette arbeidet fikk en […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s