Touch igjen

Posted: 3. april, 2009 in program, Skole, touch

Skrev for et par uker siden et innlegg om innføring i bruk av 10-fingre på 2. trinn ved skolen vår. I fortsettelsen har lærerne på trinnet integrert touch-øvingen i stasjonsundervisningen de har et par ganger i uken. Slik at alle elevene får øve seg på jevnlig. Blir spennende å se hvordan resultatet blir når de har holdt på en stund.

Programmet 10-fingre passer godt på småtrinnet. På mellomtrinnet har vi tilbudt opplæring i DrillPro touch for de elevene som har fått tildelt pc fra hjelpemiddelsentralen.

01042009

Man har mange ulike valgmuligheter med tanke på hvordan oppsettet på hver enkelt maskin skal være. Det ligger også inne mange ulike oppgaver, så muligheten til å differensiere for hver elev er stor.

Elevene har så langt vært ivrige og jobbet godt. Det er en stor fordel at de får tilbakemelding på hastigheten og feilprosenten med en gang de er ferdig med en oppgave. Det blir dermed et sterkt fokus på å slå rekorden sin neste gang.

Reklamer
Kommentarer
  1. moldeklev sier:

    Takk for tipset!

    Dette var jo et enkelt og greit program.
    Nå har kommunen frikjøpt DrillPro touch for oss og elevene kommer ikke på nett over hele skolen. Så vi kan ikke legge opp til å bruke dette programmet på skolen. Men skal tipse elevene i forhold til å bruke det hjemme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s