Quest Atlantis

Publisert: 24. oktober, 2010 i Quest Atlantis
Stikkord:, , ,

På årets utgave av Utdanningskonferansen (25. og 26. oktober), har jeg blitt bedt om å demonstrere Quest Atlantis. Først gjennom et elevinnslag på mandagen, så med en workshop på tirsdagen.

Jeg er på ingen måte ekspert i Quest Atlantis, men har gjort meg noen erfaringer i spillet. Både gjennom å fullføre en del oppdrag selv og ved å bruke dette sammen med elever på 7. trinn.

Quest Atlantis (QA) er en virtuell verden for elever mellom 9 og 14 år. Denne virtuelle verdenen kombinerer læring og samhandling med elementer hentet fra spillteknologien. QA er utviklet ved Indiana University Bloomington, SRLT (Senter for Research on Learning and Technology).

Her er noen ressurser tilknyttet QA:

Det koster ingenting å ta i bruk Quest Atlantis, men det krever dedikerte lærere som deltar på et innføringskurs. Dette kurset er et online kurs som går over 4 kvelder – ca 60-90 minutter hver kveld. Neste kurs starter 9. november.

For mer info om hva en må gjøre for å kunne ta i bruk QA, se her: http://atlantis.crlt.indiana.edu/site/view/Educators#43

Flere detaljer vedr kurset, se her: http://atlantis.crlt.indiana.edu/site/pd_list

Dersom du er har spørsmål knyttet til Quest Atlantis, er det bare til å ta kontakt. Enten ved å skrive i kommentarfeltet eller sende meg en epost til moldeklev@gmail.com.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s